Forretningsbetingelser

Ved at benytte dig af Sundhedsleder.dks services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt.

Forening for ledere af sundhedsordninger for børn og unge i Danmark v/Ulla Dupont
Øster Voldgade 28
7000 Fredericia

CVR: 29077088

Ved kontakt benyt venligst denne kontaktformular - klik her!

Sidst revideret september 2016.

Almene bestemmelser

Ved bestilling af medlemsskab og anvendelse af sundhedsleder.dk accepterer du nærværende forretningsbetingelser. Accept sker ved afkrydsning under tilmelding.

Sundhedsleder.dk har ret til at ændre i forretningsbetingelserne. De gældende forretningsbetingelser accepteres af dig, før en aftale indgås mellem Sundhedsleder.dk og dig. Herefter modtager du de gældende forretningsbetingelser, hver gang Sundhedsleder.dk sender faktura ud via e-mail. Det påhviler dig til enhver tid at holde sig ajour med de gældende forretningsbetingelser på sundhedsleder.dk.

Accept af abonnementsbetingelser

Ved din tilmelding og indtastning af kortoplysinger, accepterer du at Sundhedsleder.dk må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber medlemskab på Sundhedsleder.dk fornyer vi det automatisk indtil du skriftligt afmelder dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Enhver bestilling af medlemskab på sundhedsleder.dk sker ved din samtykke, udtrykt ved afkrydsning af forretningsbetingelser. 

Ophavsret

Alt materiale, der forefindes på Sundhedsleder.dk tilhører Sundhedsleder.dk. Det gælder såvel designs, tekster, funktionalitet og helhedsindtryk. Såfremt du ønsker at citere eller på anden måde omtale Sundhedsleder.dk, bedes du forudgående anmode Sundhedsleder.dk om skriftlig tilladelse.

Sundhedsleder.dk ydelse

Sundhedsleder.dk har udviklet denne hjemmeside til sundhedsledere, hvor der tilbydes medlemskab og adgang til et intranet, der er tilgængeligt online. Herudover har Sundhedsleder.dk ingen forpligtelser over for dig.

Identitet og betalingsansvar

Ved tilmelding hos Sundhedsleder.dk tiltræder du med korrekte oplysninger om identitet og validitet samt sikrer, at oplysninger om dig er sandfærdige.

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Prisen fastsættes på generalforsamlingen i marts, og eventuel ændring træder i kraft 1. september samme år, når næste kontingentperiode starter.

Medlemsskabet aktiveres så snart vi har registreret din betaling og er gældende resten af perioden frem til 31. august. Medlemsskabet er bindende og kontingentet refunderes ikke ved tidlig udmeldelse.

Fornyelse og sletning af kortnummer

Hvis du har oprettet et medlemskab på sundhedsleder.dk opkræves du løbende. Hvis du skifter bank, skifter Dankort eller andet, skal du selv oprette et nyt abonnement ud fra dit nye Dankort. Du vil modtage en påmomdelse om det. Det er vigtigt at du informerer Sundhedsleder.dk om at du har oprettet et nyt medlemsskab, så vi kan slette dit gamle medlemskab. Du kan kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dataindsamling

Sundhedsleder.dk indsamler løbende oplysninger om brugsadfærd, når du og andre brugere anvender Sundhedsleder.dk. Denne dataindsamling er anonym og anvendes med det formål at optimere hjemmesiden.

Misligholdelse

Al betaling fra dig til Sundhedsleder.dk foregår som udgangspunkt ved automatisk forudbetaling, når du registrerer dit betalingskort. Såfremt betaling ikke indgår til den fastsatte forfaldsdag, vil dette kunne medføre påløb af yderligere inddrivelsesomkostninger, herunder renter og rykkergebyrer, der belaster dig. Ved forsinket betaling påløber der morarenter fra forfaldsdagen med 2 % pr. påbegyndt måned samt et gebyr på 100 kr. pr. rykker. Inddrivelse vil kunne påbegyndes uden forudgående varsel. Såfremt sagen som et led i inddrivelsen overgives til advokat, vil advokaten eller Sundhedsleder.dk kunne kræve yderligere inkassoomkostninger. Ved misligholdelse af Sundhedsleder.dks forretningsbetingelser opsiges samarbejdet øjeblikkeligt. Sundhedsleder.dk har ret til at lukke for din adgang til Sundhedsleder.dk, såfremt betaling ikke sker rettidigt.

Ansvarsbegrænsning

Sundhedsleder.dk tager forbehold for programmeringsfejl og servernedbrud. I tilfælde af opdatering af hjemmesiden har Sundhedsleder.dk ret til at lukke for adgangen i en begrænset periode, som typisk vil ske, hvor færrest mulige medlemmer vil blive påvirket af det. Sundhedsleder.dk kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tab, der er sket i forbindelse med anvendelse af sundhedsleder.dk. Sundhedsleder.dk er ligeledes ikke ansvarlig for hacker-angreb, vira eller anden form for force majeure.

Det er dit ansvar, at informere Sundhedsleder.dk ved ændring af: adresse, telefonnummer, mailadresse og andre personlige oplysninger, der måtte være tilknyttet dit medlemskab af sundhedsleder.dk og som har relevans for betaling med mere.

Tavshedspligt og sikkerhed

Al data, der indtastes på sundhedsleder.dk intranettet, sker uden videre adgang for andre medlemmer. Sundhedleder.dk behandler således al data med tavshedspligt. Alle sider kører på SSL-krypterede websider (https). Sundhedsleder.dk har anlagt hjemmesiden med høj sikkerhed og forsvarligt for at forebygge, at uvedkommende får adgang til disse data.

Opsigelse af abonnement og bindingsperiode

Du kan til enhver tid opsige dit løbende medlemskab. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra dit betalingskort før du opretter et nyt medlemskab.

Der er 14 dages fortrydelsesret på medlemsskabet, regnet fra den dag betalingen modtages. Hvis du vælger at fortryde dit medlemsskab, skal du blot skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bede om udmeldelse. Ved udmeldelse indenfor gældende fortrydelsesret refunderes kontingentet indenfor få dage efter vi har modtaget din udmeldelse.

Refusion sker via bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer samt kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Opsigelse skal ske ved skriftlig henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som bliver bekræftet efterfølgende per mail. Efter opsigelse forpligter Sundhedsleder.dk sig ikke yderligere overfor dig.

Tvister

Tvister skal afgøres ved Sundhedsleder.dk vedtægtsbestemte hjemting.